Povesti Audio

Povesti Audio, Fabule, Basme, Ghicitori, Metafore

Prietenia dintre soarece si pisica de Fratii Grimm Poveste Audio pentru Copii

Poveşti audio Limba Romana de Fraţii Grimm – Prietenia / Prietesugul dintre soarece si pisica. Copiii, baieti si fete, asculta povesti pentru adormit seara, somnul de amiaza sau cand le face placere.
Intr-o zi o pisica a facut cunostiinta odata cu un soarece, si i-a vorbit atat de mult despre marea iubire si prietenie pe care o simtea fata de el, incat, pana la urma, soarecele a incuviintat sa traiasca si sa-si tina gospodaria impreuna. “Trebuie sa ne facem provizii pentru iarna, sau vom muri de foame,” a zis pisica, “iar tu, mic soarece, nu poti sa te aventurezi oriunde, caci poti fi lesne prins intr-o capcana odata si-odata.” Acest bun sfat a fost urmat de indata, si cei doi au cumparat un borcan cu untura, pe care n-au stiut insa unde sa il puna.

In cele din urma, dupa multe discutii, pisica a spus, “Nu stiu un loc mai bun in care sa-l pastram decat in biserica, pentru ca nimeni nu indrazneste sa fure ceva de acolo. Il vom aseza sub altar, si nu ne vom atinge de el pana cand nu vom avea cu adevarat nevoie.”

Au ascuns asadar borcanul cu untura in acel loc sigur, dar nu a trecut multa vreme si pisicii a inceput sa i se faca pofta de untura, asa ca ia grait soarecelui, ” Vreau sa-ti spun ceva, soricelule. Verisoara mea a adus pe lume un baietel, si mi-a cerut sa ii fiu nasa…..

Citeste Restul Povestii
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povesti Audio © 2017 Frontier Theme